Inženýrka Photon Water získala australskou cenu Industry Excellence Award

Emily Brown, chemická inženýrka Photon Water pro vodu a sanaci byla australasijskou asociací pro půdu a podzemní vody jmenována začínající profesionálkou roku.

Australasian Land & Groundwater Association (ALGA) Industry Excellence Awards oceňuje nejlepší společnosti, technologie a jednotlivce pracující v oblasti sanace kontaminované půdy a vody v Austrálii i na Novém Zélandu.

Ocenění mohou získat jednotlivci, činnosti a projekty, zaměřené na osvědčené postupy sanace půdy a podzemních vod. I samotné zařazení do užšího výběru na tuto cenu může mít pro nominované pozitivní dopad a je skvělým způsobem, jak prezentovat úspěchy, získat uznání a zviditelnit konkrétní organizaci nebo projekt.

Letošního slavnostního předávání cen se zúčastnilo nejméně 250 osob, včetně vedoucích představitelů odvětví, generálních ředitelů firem i politiků státu Victoria.

Začínající profesionál roku

Každé z devíti ocenění udělovaných asociací ALGA je velmi prestižní a ocenění Začínající profesionál roku letos patřilo mezi kategorie s nejvyšším počtem nominací - soutěžilo zde přibližně 20 kandidátů. Mezi nominovanými byli zástupci významných zaměstnavatelů, jako je GHD, a dalších velkých australských společností působících v oblasti sanačních prací.

Cena se uděluje členům ALGA s méně než dvouletou praxí v oboru, kteří prokazují výjimečné úsilí o rozšiřování svých znalostí v oblasti kontaminace půdy a podzemních vod, jakož i zapojení do předávání znalostí kolegů z oboru a úspěšné působení na sanačním projektu.

Zasloužené vítězství

Emily zvítězila díky svému odhodlání, nadšení a vášni pro udržitelnou budoucnosti. Slovy Iana Phillipse, generálního ředitele společnosti Photon Water Australia:

"Máme štěstí, že je mezi námi mladá inženýrka chemie, která stejně dobře zvládá vrtání v pískovci a vstřikování železité suspenze do vrtů v mrazu a vlhku, jako prezentování na důležitých setkáních s klienty nebo vypracování náročných technických analýz našich výsledků.

Zejména její přínos pro naši společnost Photon Water a naši inovativní technologií in-situ sanace látek PFAS byl nesmírně cenný.

To, že byla Emily vyhlášena vítězkou ceny ALGA je nejen významným a zaslouženým milníkem v její kariéře, ale také vynikajícím oceněním pro Photon Water a celou skupinu Photon Energy Group. Jde o skvělou vizitku naší práce a naše technologie a značka je nyní na dobré cestě stát se klíčovým hráčem v sanačním odvětví.

Děkujeme, Emily!

O Emily

Emily Brown pracuje na plný úvazek jako inženýrka pro vodohospodářské a sanační práce ve společnosti Photon Water Australia.  V roce 2021 získala magisterský titul v oboru biomedicínského inženýrství na Univerzitě Nového Jižního Walesu.

Před ukončením studia pracovala Emily ve společnosti Engineers Without Borders, kde učila mladé domorodé studenty inženýrským technologiím. Podporovala také dobrovolnický program na kambodžském venkově ve spolupráci s UNSW (Univerzita Nového Jižního Walesu) a letním institutem Engineering World Health, kde opravovala a udržovala zdravotnické vybavení v nemocnicích a učila personál o provozu a zavádění strategií vodního hospodářství a hygieny.

Emily je dobrovolnicí záchranné služby svatého Jana a reprezentovala svůj stát v juniorském a seniorském fotbalovém týmu. V roce 2015 obdržela od Australského olympijského výboru cenu Pierra De Coubertina za vynikající sportovní a studijní výsledky.

O naší sanační technologii

Proces sanace odstraňuje kontaminanty z půdy a podzemních vod. V závislosti na lokalitě a typu kontaminantů jsou k dispozici různé metody sanace. Ve společnosti Photon Water jsme vyvinuli unikátní řešení nanoremediace in-situ, které řeší rostoucí problém kontaminace podzemních vod per a polyfluorovanými látkami (PFAS).

Více informací o sanaci

Používáním těchto stránek souhlasíte s užitím souborů cookies.

Rozumím

Join our Newsletter

The copy needed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod.

Amdgkas dkagd kaghd…

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy andTerms of Service apply.